torstai 23. tammikuuta 2014

Takaas koulun penkkille...

En oo kyllä muistanut kuinka hauska-tylsä koulussa oikeasti on.. Oli toki hauska nähää koulun kavereitä, mutta kerkesin jo unohda miten tylsä ja ärsyttävä istua tunneilla vaan paikkalla... :D
Heti alusta opettaja onnistui pilamaan meidän kaikkien ihana fiilistä, nimitäin meillä on koulua vaa pari kertta viikossa ja muut päivät on joko etäpäivi tai ollaan meidän työharjoittelluissa. Itse sain viime viikkolla tietää että pääsen just siihen ala-astelle minne haluisinki. Ensi viikkolla lähden sinne tutustumaan ja sitten 3.2 aloittan kunnolla työharjoittellun joka kestää sitten kesä lomaa asti..
Nii meillä kaikkilla oli tarkoitus valmistua jo kevällä, mutta ku monilla ensimmäinen näyttö on edelleen antamatta, onneks itte suorittin sen jo ennen joulu lomaa!! Syksyllä ku tein opettajan kanssa siinä oli laitetuu että eka näyttö on tosiaa ennen joulua, sitten maaliskuussa on samalla viikkolla kaksi näyttöä ja toukokuussa vielä yksi näyttö, sen lisääks on järkyttävä kasaa tehtäviä, joitka ovat lähinä aineita missä pitää itse mietiä ja tutkia aiheita yms.. Tänää sitten opettaja sanoi että näyttää siltä ku on kamala kiiree nii valmistumiset kannattaa siirtää ens vuoden puolelle. Voi V sanon minä!!! En todellakaa suostu siihen että vielä ens syksynä oisin koulussa. Nyt näyttää siltä että musta tulee todella kiukkuinen ja kiireinen ihminen, koska OIKEASTI ajon valmistua ennen kesää! Ja sitten vielä tämä stressi pahentaa mun ihana alkava dietti, ja J ajoo valvoo että onnistun mun tavotteessa,eli pudottaa sitä ylimääräistä painoa!
Mutta joo, tälläinen teksti täällä kertta, meen nytten tekemään ne "ihanat" tehtävät!
Tsempia vaa mulle!♥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti