sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Home sweet home!

Vähän aika sitten tulti Juliuksen kanssa kotiin. Oltii koko loman ajan pojan kaa nautimasta lomasta J luona. Molemmat ollaa tykkäänet ollaa siellä ja yleensä viikkonlopput ollaan yhessä siellä. Siellä on paljon rauhallisempa ku täällä, paljon vähemmän liikenettä, ihmisiä ja ihmiset ovat paljon mukavat ja ystävällisemmät ku täällä. Siellä saan rentoutu paremmin ku täällä.
Mutta nyt ku ollaan kotona, ymmärrän että kotia parempa paikka ei voi ollaa, omat tavarat, sisustus, huonekalut. Ja Juliuksella oli varmasti ikävä omia leluja. Vaikka on meillä mukana aina ollu omat lelut ja virekeet mukana, mutta silti omassa kodissa on jotain omaa mitä ei vaa voi selittää..
Julius oli niin innostunu kotiin tulemisesta et heti hyökasi omiin leluihiin kimppuun ja itte vaa seurasin vieressä sen höpinät ja touhut<3 Tänää ollaa kotona vaa rennosti, kaupassa ollaa käyneet ja ruoka on valmina tälle ja huomiselle päivälle. Poika leikkii iloiisena ja itte otan rennosti, onha tänää sunnuntai ;) Huomenna ois tiedossa jotain jännittävä ja kiva, mutta sitä en vielä paljastaa teille... hihih

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti