sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Ihana eilinen päivä takanaa... ♥

Niinku olinki aemmin postanu, meillä oli eilen "treffit" J kanssa.. Suunnitelmat on ehtinyt muutua vaikka kuinka monta kertta ennen ku oikeasti päätimme mitä me tehdään ja minne mennään.
Alkuperäiset suunnitelmissa oli leffaan menoo, mutta täällä kerttaa ei vaa tuu mitään sellaista mistä oikeasti viitis maksaa.. No päätimme sitten lähteä keillaa..( Joskus aemmin oli meillä suunnitelmana mennä, mutta silloin ei onnistunu lähtemään... )
Ennen keilausta J ehdottii että käydäis syömässä Chicosiss. Kumpakaa meistä jo oo ennen käynyt siellä..
Onneks kävimme siellä, ruoka oli mielettömän hyvä, tarjoiliat mukavat, palvellu toimi hyvin ja nopeasti.. Huhuh oli kyllä niin täyttävä ruokaa, että J joudui syömään lopput mun ruoasta.. :D



Keilamisessa oli kyllä hauskaa, huomaa etten oo kolmeen vuoden käyny keilaa.. Yli puolet vaa meni ohi.. Ensimmäisen pelin kuitenki voitin, mutta lopput peleistä J voitti, se on kyllä parempi pelaja, toisin ku minä.
Kesken pelamista meillä rata jumitui, nii saimme korvauksena toisen ratan ja vähän lisää aikaa...
Jäi harmittaa ku en saanu kuvia siitä, mutta onnistuin nappamaan videon ku oli J vuoro :D


Hän yritti ottaa myös mustaki videon, mutta jostai syystä jokin meni pielen, ois muute tullu hyvä video, ku se oli harvinainen hetki ku sain kaadettu noita .. :))
Kävimme sen jälkeen juomassa parit, loman loppuun kunniaksi...
Toisalta harmittaa että loma on ohi, mutta toisalta on ihan hyvä, palataan taas normalli arkeen ja rytmiin. Mulla kyllä alkaa kunnon oppinnot vasta helmikuussa, ennen sitä on vaa yksittäiset koulun päivät.. Mutta joo ei siitä enempää.. Laitan vielä alle pari kuva eilisesta.. Toivottavasti tykkätte ♥


Nonnii tässä se sitten oli.. Pitää lopettella että ehdin syödä yms tälle päivälle on vielä aika paljon tekemistä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti