keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Kiireisen aamun pelastus + resepti

En tiiä mites muut, mutta mulla ei ainakaa ole aika istua aamuisin ruokapöydässä, syömässä aamupalaa. Meidän aamut ovat kaukana rauhallisesta, kuuluisin sana on KIIREE! Varmasti moni töissä/koulussa käyvä äiti ymmärttää mitä meinaan. Sen takkia aamupala jää lähes aina syömättä. Nyt kyllä tuli stoppi tähään! Jatkuvasti muutenki kuulee; aamupala on päivän tärkein ateria! Joo, joo tulee jo korvista ulos! :D
Pitkään miettinyt miten saisin korjattu asian, Puuro en siedä, vaikka se ois kyllä se paras aamupala, jossai vaiheessa oli ruisleipää, mutta ku ei siihen vaa ole aikaa. Mutta nyt löytyi paras ratkaisu ongelmaan, SMOOTHIE!!


Parasta siinä on se että smoothien valmistamiseen ei mee ku pari minuttia, sen voi ottaa mukaan ja juoda matkalla töihiin! Se on niin täyttävä että kokonaista annosta edes jaksa vetää, nii säilyttänyt lopput siitä töissä jääkaappissa ja loput vetänyt töiden jälkeen välipalana. Nälkkän on pitänyt todella hyvin. Olen niin iloinen siitä että mielelläni suositteleen sen teilleki!

Nyt kerron teille pari smoothien reseptia mitä oon itse tehnyt viime päivinä;

1.
Vesimeloni
Banaani
Kirsikkat
Mautton&rasvatton jogurtti
Omena mehu

2.
Kirsikkat
Vadelmat¨
Omena mehu
Mautton&Rasvaton jogurtti

Mutta mitäs te syötte aamuisiin? Onko teilläki hullu kiireiset aamut?

2 kommenttia:

  1. Kyl mul on aina aikaa tehä ainakin lapselle aamiainen, ite nappaan sit vaik jonku patongin tms. jostain kahvilasta. Ei niin kiire oo koskaa ettei ehtis lapselle antaa ruokaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ei ollu kyse lapsen aamiaisesta, vaan MUN aamiaisesta! Lapsi syö päivähoidossa aamupalan!!
      Kannataisi lukea postauksen tarkemmin, ja toistaiset en sulle rupe tilittämään missä ja milloin mun lapsi saa ruokaa

      Poista