sunnuntai 5. lokakuuta 2014

#Heioletkaunis


Laitettiin muiden bloggajien kanssa pystyn tälläisen kivan haasten #heioletkaunis . Meille arvottiin jonkun blogin ja sen pitää kehua 5 asialla ja myös kirjoittaa oman näkemyksen mitä ulkonäkö itselle merkitsee yms.
Itse sain Veeran blogin Elohopeaa iholla

Veera on aivan mahtava nuori nainen, äiti, vaimo! 

Kuva laintaattu Veeran blogista


Silmän pisti että ollaan molemmat saanet lapsia 19 vuottiana :)

Lainattu Veeran blogista


Arvostan Veerassa sen että; hän kirjoitti yhteen kohtan parisuhdesta; vaikka on alaä- ja ylämäkeä, niistä on selvitetty  yms. Se on totta että moni suhde ei kestää vaikeuksia, ei osa selvittää rauhassa ongelmia, ja suhde kaatuu, vaikka se ois kuitenki pystyny korjaaman. 

Lainattu Veeran blogista


Veera näyttää aivan ihanalta, vaikka on synnyttanyt, olen ylpeä siitä että hän osallistui aikonaan haasten ; a beautiful body! Voi miten paljon rohkeutta pitää ihmisella olla että hän esitäyttyi omalla kroppalla tälläisessä haastessä! Itse en ikimaailmassa sellaisen osallistuisi, tällä kroppalla... 

Veera on mahtava, iloinen ja avoin ihminen, hänen blogia oli todella ihana lukea, hänen tyttö on niin mahtava ja suloinen ♥

Lainattu Veeran blogista

Mutta mitäs ulkonäkö mulle merkkaa? Aika paha kysymys, varsinki tälläiselle epävarmalle ihmiselle joilla on kauheasti ulkonäkön paineeitta! Se on sellainen asia mistä en kyllä mielelläni avautun, enkä täälläkää kertta ole valmis avauttumaan mulle. 

Mulla oli todella kiva tehdä tätä postausta, varsinki Veerasta! Veera oot huippu ja mahtava persoona ♥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti