sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Motivaatio


Varmasti moni aina välillä kadottaa motivaationsa, se voi olla huippu urheilija tai perus treenaja tai laihduttaja. Motivaation katoaminen kestää sen omaan aikansa, jotkut saa sen nopeasti takaisin, mutta jotkut joutuu nähdä vähän vaiva saadakseen sen takaisin.
Se on myös mulle tuttua kun motivaatio katoa, onneksi mulla on vieressä sellaiset ihmiset jotka jaksoi kannusta mua jatkamaan. Pelkkä kannustukset tekivät vaan omaan osaan motivaation löytämiseen, mutta isommat työn tein kuitenkin itse. Näin tekee myös kaikki jotka sitä motivaatio takaas haluaa, kukaan ei tuo sitä tarjoittimella naaman eteen!
Mikä sitten sai mun motivaation palamaan? Varmasti auttaa myös muitakin!
Luen todella paljon elämäntapa onnistumisen tarinoita, kuvat ennen ja jälkeen ovat todella huippuja! Silloin rupean miettimän, jos hän onnistui, nii miksi itse en onnistuisi?
Myös ihailen fitness naisia, seuraan niitä instagrammissa, luen heidän bloggeja yms. Joka kerta kun näen niiden kuvia, kuolaa alkaa valuman ja mietin että haluan saavuttaa näin hienon vartalon, nii ei silloin voi jäädä makaaman herkut sylissä, vaan pakko lähteä tekemään asialle jotain.
Hyvä musiki on myös hyvä motivaatori, antaa vauhtia ja iloa!

Motivaation takaas saaminen vie omaan aikaansa, mutta se ei tarkoittaa että pitää jäädä peiton alle makaaman ja odottaa sen palua. Pitää oikeasti nosta sitä persettä ylös ja lähteä likelle, sitten tulee se paras onnistumisen fiilis ja seuraavan kerran se lähtö ei oo enää niin ranka, koska muista sen fiilikset mitkä tulee treenin jälkeen. Vaikka treenit ei sujukaan hyvin, niin huono treeni on paljon parempaa kun ei mitään!
Tsempia kaikille ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti