torstai 22. lokakuuta 2015

ÄiTyLIt


Äitylit on facebookissa suurin ryhmä äideille joka on aina täynnä draama! Aika moni äiti on lähtenyt pois ryhmästä, ja on kyllä se ymmärettävä miksi ne lähti. Tässä vähän kerron miltä tämä äitylit- ryhmä näyttää vieraan silmistä ja tästäkin tulee paskamyrsky, niinku äityleissä on tapana sanoa.


Äitylit rakastaa draama, ei ole paljon pyydetty että sellaisen joku järjestäisi. Aika moni kommentoi siihen keskustelluun ja liian moni sitten lukee sen ja nauraa, ns päivän kohokohta.
Ulkona äidit näyttää ihan tavalliselta ihmiseltä, lempeältä äidiltä omalle lapselle, mutta odottaa vaan kunhan tämä äiti pääsee äityleihiin, tulet todellakin yllättämään millainen ihmisen se oikeasti on.
Ryhmässä äidit todellakin haukkuu toisia ja sen jälkeen syyttää vielä kiusattu, että omapa vika kun näin kirjoitit/teit. Ei ole paljon pyydetty tulla ryhmässä kiusatuksi. Muutama vuosi sitten ryhmässä pitkään kiusattu yhtä äitiä, arvostelivat häntä, hänen elämän tyyliä, lasta, lapsen isää. Jopa keksivät memet hänestä. Kukaan ei tullut puolustelemaan hänet. Se äiti sitten erosi ryhmästä, mutta jopa senkin jälkeen hänet jaksettu muistaa huonolla tavalla niin kauan kun löytyi uusi aihe PASKAMYRSKYLLE.
Täällä hetkellä ryhmässä menee myrsky joka on omistettu yhdelle äidille ja hänen tuoreista blogi postauksista. Se kyseinen äiti on eronnut ryhmästä aikoa sitten, ja ihan hyvä vaan, mitään positiivista hänestä ei kirjoitetaan, pelkkää paskaa, haukutaan, arvostellaan. Ei yhtään rakentava kommenttia! Jokainen äiti toimii omalle lapselle parhaitten mukaan, ja ainoastaan hän tietää mitä on just hänen lapselle parhaaksi. Niin miksi vittussa ne äitylit mukaa tietää paremmin sen äitin puolesta mikä on sille lapselle parasta ja jaksavat tuhlata aikaansa siihen äidin haukumiseksi?? Kyseiselle äidille on tullut todella paha mieli kun hän sai tietää näistä haukumisesta toisen ryhmän kautta ja kirjoitti blogissa että hänelle tuli paha mieli. No mitä äitylit tekee??? Aloittivat uuden keskustellun että ihan oikein sulle vaan, ja arvostellut vaa jatku...
Ryhmässä kiusatua ei saa puolusta, muuten puolustaja saa haukkuja! Miks äidit oikeasti ovat näin ilkeät? Millaiset esimerkit ne antaa omille lapsille?
Aika tekopyhä sanoa omalle lapselle että kiusata ei saa, ja samalla kannustava kiusaamista ja kiusavat somessa!
Kirjoitan tämän tekstin koska en hyväksy kiusaamista, se on todella säälittävä ja lapsellista. Mutta miksi kirjoitan just äityleistä, koska missään ryhmässä en ole nähnyt näin paljon kiusaamista kun siellä. Aikuiset ihmiset, äidit ovat nykyään pahemmat ihmiset somessa, valitettavasti...



3 kommenttia:

  1. Siis sinä jos joku osas kuvailla tän just oikein! Totta joka sana...

    VastaaPoista
  2. Onneksi en ole koskaan kyseiseen ryhmään eksynyt, kuullut vaan näitä legendaarisia lynkkays-postauksia muista ryhmistä. Toinen missä vanhemmat - kyllä, myös isät lynkkaavat äitejä on hevostalli.net missä ei myöskään sanoja säästellä kun päästään vanhempien arvosteltavaksi. Pahinta siinä on se, että kyseinen foorumi on julkinen eikä ylläpidollla riitä rahkeet enään ylläpitoon taikka keskusteluiden siistimiseen, joten siellä on todella rumaa tekstiä ollut - myös minusta on siellä juttua moneen kertaan ollut ruodittavana. Säälittävää aikuisilta ihmisiltä, liekö kateus vai mikä ihme kun pitää noin lapsellisesti käyttäytyä. -.-

    VastaaPoista