lauantai 3. lokakuuta 2015

3. viikko

Heips! Tässä jo huurahti kolme viikkoa! Voiko joku kertoa mihin tämä aikaa oikeasti menee??
Tuntu että just hetki sitten oli lauantai, ja nyt taas.
Tämä viikko on mennyt aika helposti ja oikein hyvin. Ruoan suhteen ollut pienet poikeukset, ensinnäkin pidin herkku päivän yhteenä iltana. Voin sanoa että se kyllä teki hyvä, koko viikon mitään herkut ei kummittellu mieltä. Varsinkin kun luvalla sen söin ;)
Kävin myös ystävän kanssa yhteenä päivänä Ikeassa aamupalalla. Se ei kuitenkaan ollut edes kovin hyvä. Onneksi ei kuitenkaan maksanut paljon.

Katsotaan kuitenkin mitä tässä viikossa sain aikaiseksi:

Paino: -0.2kg (-1.2kg)
Sali: 2 kerta
Kotitreeni: 2 kerta

Paino lähti vaan 200g , nojoo en ole kovin tyytyväinen siihen, mutta hyvä kuitenkin että se putoa! Toivottavasti ensi viikolla ois es vähän isompi lukema. 
Treenit on sujunut todella hyvin, Valmentaja on laatinut mulle todella hyvän treeniohjelman. Siinä on mukavasti haastetta, mutta on kuitenkin helppo toteuttaa.
Valmentaja laitoi mulle pari päivän sitten postia, sain uuden kotitreeni ohjelman! En ole vielä testannut sitä, mutta ainakin ohjelma näytti todella hyvältä. Kerron sitten myöhemmin siitä lisää :)
Myös nälkä en näe missään vaiheessa, ruoka on tarpeks ja täyttävä, ei kerke tulla es nälkä ku on jo seuraava ruoka-aikaa.

Vaikka painoa ei lähtenyt paljon, se kokonaisuus on se tärkeä, oon todella tyytyväinen tähän viikon, valmentajan ja sen antamiin ohjeisiin. Eli täällä menee todella hyvin! 


6 kommenttia:

  1. Onko valmentaja laskenut sinulle päivittäisen kulutuksen? :) Siis että tiedätkö esim. paljon kaloreita syöt päivän aikana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valmentaja on tehnyt mulle sekä treeni ohjelmat että ruoka ohjelman. Erikseen kaloreista ei ollut puheetta, eikä mua se kaloreiden määrä oikein kiinnosta. Luotan mun valmentajan ja sen antamiin ohjelmiin :)

      Poista
  2. Tsemppiä painon pudotukseen täälläkin mennää gramma lukemilla vielä mutta ahkeraa tekee työtä niin kyllä se puntarissa palkitaan. :) Liityn lukijaksi ja jään innolla seuraamaan matkaasi. :)
    vauhdillavastatuuleen.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ja tsempia sulleki myös :) ♥
      Käyn katsomassa sun blogia ;)

      Poista
  3. Tosi kiva blogi sulla ja hienoa nähdä että sulta löytyy motivaatiota treenaamiseen ja painonpudotukseen! :) tsemppiä!

    http://juli-aaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon Julia <3
      Mä käyn kurkaa sun blogia heti paremmalla ajalla :)
      Samalla annoit mulle hyvän vinkin kirjoitaa motivaatiosta blogiin :)
      Sen koitan kirjoitaa tämän kuun aikaana :)

      Poista