maanantai 21. syyskuuta 2015

Motivaatio Maanantai part 3



Tämän vuoden alussa ostin kotiini ensimmäisen puntarin kirpputorilta 2 eurolla, ostoskassin purettua laitoin sen sängyn alle jotta se olisi helpossa paikassa käytettäväksi, kuitenkin sen seuraavan kerran kaivoin esiin helmikuussa (päivää en muista), astuin vaa'alle ja meinasin purskahtaa itkuun kun paino hiipi lähemmäs 100kg! (171 cm löytyy pituutta) 98,2 näytti mittari!! mieleeni vain pölähti ajatus siitä etten todellakaan halua tulla samaan kuntoon kuin äitini ja hänen tätinsä ovat. Kummatkin reippaasti +100kg ja sairauksi löytyy monenmoista johtuen ylipainosta. Minusta ei ikinä tuu sellaista! parin kuukauen aikana jaksoin muutaman kerran kokeilla karppausta ja kävelyä ja eihän siitä mitään tullu, lenkkarit hankkas ja joka paikkaa särki. Ajattelin vaan että nyt en syö herkkuja enään ikinä ja alan lenkkeileen. Ehkä viisi päivää jaksoin ja sitten erehyin laittaan suuhun patukan palasen ja sen jälkeen kaikki vaan läsähti. kaikki palas ennalleen ja ällötys isosta minusta katosi.. heinäkuun alussa kun mittariin tuli vuosi lisää, päätin tilata itselleni uudet lenkkarit ja trikoohousut sekä ostin muita urheiluvaatteita. Tilasin myös aktiivisuusrannekellon ja voi että tykkään tästä!! Merkki on Polar M400 ja suosittelen kaikille!! Painoa silloin oli 94,6 ja siitä lähtien olen jaksanut melkein joka päivä viikossa käydä lenkillä (6km ylöspäin) ja syödä suhteellisen terveellisesti. Herkkuja vähensin kerran viikkoon ja veden juontia lisäsin sekä kasviksia, perunaa, riisiä ja makaroneja syön harvoin. Alussa paino tippui tasaseen tahtiin 1kg per 1vk. Sitten tulikin pieni takapakki kun koulut jatkui elokuun alussa ja tosiaan kokkipuolella olen niin suuhun tuli taas laitettua mitä sattuun!! ja se kostautui.. kahessa viikossa tuli 1,3kg takaisin... mutta se ei lannistanu mua, se vaan antoi enemmän puhtia mennä eteenpän ja tulipahan kokeitua mitä tapahtuu jos herkkuja maistelee "pikkusen" päivässä. Tän viikon sitten oon vetäny kaikista viikoista tarkimmin ja maanantaina olisi punnitus! saa nähdä miten käy. Alussa kävin kahen viikon välein puntarilla mutta nyt alan käymään kerran viikossa jotta tiedän suunilleen mitä teen oikeen ja mitä väärin jos näyttää ettei kiloja lähde..
menneisyydestä sen verran että teini-idässä sairastin aknea ja sitä oli yläkropassa jokapuolella elikkä KOSKAAN en oo kehannu mennä rannalle pikinit tai uimapuku päällä. aina ollut t-paita tms. nyt laitoin itselleni haasteen että enskesänä kehtaisin edes uimapuvussa mennä ja EHKÄ pikineissäkin jos ei oo liikaa tuttuja ihmisiä samaan aikaan rannalla :D
Kolme vuotta mää olin "liikkumatta" koska riitti että poikaystävä tykkää minusta tällaisena, nyt vasta aikuisemmassa iässä haluan mielyttää omaa silmää ja sitä se ei vielä tee!
#kesäkuntoon2016
jos mää pystyn tähän niin pystyt sinäkin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti