sunnuntai 27. syyskuuta 2015

2. viikko

En edes meinanut tajuaa miten nopeasti jo toinen viikko mennyt ohi. Aikaa menee kokoaja niin nopeasti, että tuntuu et aika ei meinaa riittää..
Tämä viikko on sujunut hyvin. Vaikka koko ajan oli järkyttävän kova makea himo. Makeisiin en kuitenkaan sortunut, mutta pepsi maxia meni muutama viikon aikana. En yleensä edes juo noin paljon limua. Mutta oli se parempi vaihtoehto, kun sortua suklaan esim. Vaikka ei tämäkään vaihtoehto loppujen lopuksi ollut kovin hyvä. Jatkossa pitää kuitenkin keksiä jonkun toisen ratkaisuun tällaisiin tilanteisiin.
Ruokailu on sujunut hyvin. Mutta veden juomisessa ollut haasteita, 4L ei aina onnistu! Joina päivänä vesi maistuu, joina päivinä ei..
Katsotaan nyt mitä sain aikaiseksi täällä viikolla:

Paino: -0.5kg (-1kg)
Sali: 1 kerta
Kotitreeni; 2 kerta

Nyt kahdessa viikossa lähti jo kokonainen kilo. Toki ei ole paljon.. En osa sanoa edes olenko tyytyväinen, vaan en.. Kyllä toivon että paino lähtisi enemmän ja nopeammin pois. 
Ensi viikolla pienenä tavoitteena on juoda sitä vettä 4L päivässä ja lisätä aeroobisia, 1-2 kerta.
Katsotaan sitten viikon päästä mitä sain saavutettu.. 
Nyt on ainakin hyvä tsemppi päällä ja motivaatio on kuitenkin korkealla, eikä luovuttaminen käy mielessä. Kyllä tästä vielä hyvä tulee :)


4 kommenttia:

  1. Makean himoon auttaa myös purukumi! Itselläni pt on sanonut että pepsi maxin juominen ei oo paha asia, joku pahe pitää olla joten juo ihan hyvällä omalla tunnolla sitä jos himot yltyy!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On munki valmentaja antanu luvan pepsi maxin, mut liika on liika..Purukumia vois kyllä jatkossa kokeilla :)

      Poista
  2. Moikka! Lasketko siis tuohon 4L kaikki päivän juomat esim kahvi yms, vai oikeasti vettä 4L ja kaikki muut juomat päälle? Oon tosi huono juomaan vettä enkä saa kaikkine päivän juomineenkaan tuota 4L täyteen. 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) joo kyllä se on pelkkästään vettä pitää olla 4L . Aamulla tyhjän vatsaan 0.5l välillä sitruunalla ja iltapalan yhteydessä toisel 0.5l . Muut 3L pitää juoda päivän aikaana :)

      Poista