lauantai 19. syyskuuta 2015

1. viikko

Jo pitkään kävi mielessä että voisin aloittaa päivittää tänne viikkoon dieetti kuulumiset. Aiemmin lopettin ne ahdistuminen takkia, tuntui ettei löydy sanoja enää tähän. Näköä se tilane on vaan vaatinut taukoa.
Nyt on tavoteena tulla lauantaisin jakaa teille onnistumista ja epäonnistumisia.
Omassa projektissa on ollut matkalla ihan tarpeeksi ylä ja alamäkeä, onnistumista ja taas epäonnistumisia. Myös luovuttamista ja motivaation katoaminen.
Nyt en asettaa itselleni tiukkoja tavoteitta, menen pikku hiljaa, ja kesällä olisi tarkoitus olla jo kunnossa.
Aiemmin tein sitä virhettä että asettanut dieetille viikkoon määrät ja liian epäreallistisia tavoteitta. Sitten kun huomannut että matkan varrella tullut epäonnistumisia, tottakai luovutanut. Just sitä mitä ei saisi tehdä. Mutta nyt kerron teille miten tämä viikko on sujunut:

Paino: -0.5kg 
Sali: 1 kerta
Kotitreeni: 1 kerta
Lenkki: 1 kerta

Vaikka puoli kiloa, ei oo paljon, mutta on se kuitenkin parempi kun ei mitään.Toivon kuitenkin että jatkossa paino kuitenkin putosi vähän enemmän viikossa. Aeroobiset on kyllä hyvä lisätä, mutta se ei ole täällä hetkellä kovin helppoa ratkaista. Aamu aeroobiset on on kyllä parhaita, mutta voinko jättää lasta aamulla yksin kotiin nukkumaan ja lähteä? En tietenkään voi! Oon arkisin yksin Juliuksen kanssa. Mutta katsotaan ensi viikolla millainen aikataulu mulla on koulussa ja miten kerken hoitaa kaikki. 
Ruokailun suhteen meni oikein hyvin, dieetillä kuitenkin saan syödä, ja paljon. Itse huomasin kun syön kasviksia tarpeksi, ne täyttää todella hyvin ja nälkä ei jää, vaikka sitä pääruokaa ois vähemmän yms 
Vettä pitää juoda yli 4L päivässä, se on joina päivinä helppoa, mut joskus kyllä tuottaa haasteita. 
Täällä viikolla on enemmän onnistunut ku epäonnistunut fiilis♥

2 kommenttia:

  1. Kyllä se siitä lähtee! Kärsivällisyyttä vain ja pikkuhiljaa askel askeleelta kohti päämäärää! :) <3 tsemppiä!
    Terkuin Susa/ http://pienempimaailmani.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susa ♥ kyllä se tästä ja pikku hilja. Tsempia meille molemmille, me selviydytään kyllä ♥

      Poista