tiistai 18. helmikuuta 2014

Uuuutiseeet!!

Heips heips! Tässä parissa päivässä on sattunu vähän kaikkea kivaa ja kiireistä! Eilen puolet päivästä meni asioiden hoitamiseen ja sitten myöhemmin kävimme J kanssa pyörii kaupois ja kahvilla ♥
Sain eilen muutama todella hienoa farkkua mitkä oli kokoa pienempä mitä oon käyttänyt, ajattelin että tässä menee varma vielä kuukaus ennen ku edes voisin unelmoida niiden pukemiseen, mutta mitäpä kävi, kaikki farkkut meni niin täydellisesti päälle etten meinanu uskoa että se on totta!! Tänää sitten koulussa olin jo ylpeänä pitäny uudet farkkut päällä ;) hihih!

En sitten ottanu kuvii kaikkeesta housuista =)


Nii mulla ei siis oo kunnon hiihtolomaa, eilen ja huominen on täällä viikkolla ainoat vapaat päivät, muut päivät on sitten koulua, koulua ja lisää koulua!!
Tänää meni koko päi hygieniapassi koulutuksessa ja ylläri ylläri ei menny läpi, eikä mua yhtään es ärsyttäny koko asia.. Taisin olla väärällä asennella tänää koulussa. Noh jossain vaihees sitten pitää uusia sen, arvatko kiinnostako/huvittako? No ei! Taas väärä asenne, onneks tässä on aika muuta sen paremmaksi :D
Tänää muute eka kertta elämässä tein ruoaksi proteinirullan! Voi että ku oli helppo, täyttävä ja hyvä!
Pohjalle tuli: kanamunat, maitorahka, leivinjauheetta ja vähäisen suolaa. Täyteenä täällä kertta oli jauheliha ja sipuli, mukaan sekoitin kevyt mauton tuorejuusto ja rahkan. Pohjan on sitten pidettävä uunissa 150 astessa 25 min. Eli eipä paljon vaiva mennyt! 

Joo ei näyttä kovin hyvältä, mutta onneks maku oli hyvä!


Tänää mun pikkuinen tuli isältä kotiin, oli isällä parisen päivän.  Ai että ku se on kasvanut, oli kyllä niin ikävä sitä poikaa! <3 Huomenna illalla Julius lähtee perjantai asti mun vanhemmille. Ei Julius oo yleenssä näin pitkään poissa, tämä on vaan huono viikko ku pojan oma pphoitaja on lomalla, ja poika ei viihdy varaahoidossa. Nii oli pakko järjestä pojalle sellaisen hoidon missä hän viihtyisi ja itte saisi olla rauhassa koulussa mietimättä miten pikkuinen viihtyy tai jaksa ollaa siellä..


Mutta heey tästä tuliki paljon asia kerralla, vois lähtee kohta nukkuu, julius on nukkunu jo parisen tunnin mun vieressä, söpöli ♥


2 kommenttia:

  1. Kuulostipa tuo proteiinirulla kivalta! :)
    Siihen voi varmasti myös itse keksiä lisää kaikenlaisia täytteitä, proteiinipitoisia tietysti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kiitos =) Kyllä sinne voi iha mitä vaa keksiä, ihan mielikuvituksen ja fiiliksen mukaan. Ensi kerralla kokeilen laitaa tonnikalaa siihen =)

      Poista