sunnuntai 23. helmikuuta 2014

4. dietti viikko

Huonoin viikko ikinä tämän diettin aikaana. Ei tullu toki yllätyksenä, mutta mutta..

Paino muutokset : +1.7kg 
Sali : ti
Ruokaillu : jaaaahaa

Eli ruokaillu oli taas jälleen päin persettä!!  Alku viikkosta se edelleen oli todella epäsäännöllinen, söin ku kerkesin, nälkkä ei ollu oleenkaa, joina päivinä sattuin niin että olin koko päivän syömättä ja sitten illalla vasta jotain söi. Täällä viikkolla hiilarit on ollu aika paljon mukaana. Pasta, nuudelit ja sämpylät... Voi vittu!!! 
Tottakai on pettyny tälläisen huonoon viikkon ja toki itseen. Salilla käymiseen ois syyttä myös parantaa. Ja sen teen jo tänää, kohta syön aamupalan ja sitten lähen vetämään kunnon jalka treenin! 
Nyt ainaki meni viihdoinki perille että ei se paino putoa jos ei syö kunnolla!! Nyt rangastuksena sain takaas ylimääräisen painon! Ensi viikkon tavotte on saada toi ylimääräisen kokonaan pois ja ois kiva että lähtis jotain extraki pois, mutta siihe on sitten paljon tekemistä! Nyt pitää lisäätää mukaan myös kotitreenit, ja kaikki mitä siihen tarvitsee, toki löytyy kotoa!
Hei nyt oikeasti paljon vittun paljon tsempia mulle ja iha oikeasti nyt pitää lopettaa ton "en ehi syödä" linjan ja alaa syömään kunnolla! Koska ens viikkolla ja jatkoissa en haluu nähää vaa'aalla plussat vaaan ainoastaan miinukset! Kiitos, ei ollu muuta♥

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä muru ens viikolla menee paremmin varmasti :)

    VastaaPoista
  2. vaikka söisit mitä tahansa ruokaa, nii se ei oo pahasta, kunhan kulutat enemmän mitä syöt !

    VastaaPoista