maanantai 1. syyskuuta 2014

The dietti

Tänää startasi 16 viikkoinen dietti jakso! Päivä ainaki sen osalta alkoi oikein hyvin, aamupalaki maistui ja söin 3-4 tunnin välein! Salattejä, rahkat yms, kaikki maistui oikein hyvältä!


Töiden jälkeen kävimme Juliuksen kanssa tutustumassa mun uuteen saliin ja oon todella happy siitä paikkasta, vaikka se paikka ei ollu kovin iso, mutta laiteita oli tarpeksi, aeroobinen puoli oli oikein monipuollinen, juoksumatot, kuntopyörät, yms vaik muille jakais! Laiteita on monipulisia ja tarpeksi, mukava alue missä on aika paljon vapaita painoja ja venytelly huone! Iso pukuhuone, suihkut ja solkku!
Ärsyttää että jäsenys kortissä kestää vuorokausi aika alkaa toimimaan, että vasta huomenna 4 jälkeen iltapäivällä vasta, eli pakko odottaa keskiviikkoa asti että pääsen itte treena sinne salille. Siellä ei ole lapsi parkkia, nii pääsen treena heti töiden jälkeen ennen ku meen hakemaan Juliuksen hoidosta. Iltaisin ei ole mahdollisuutta jättä Juliuksen mihinkää hoitoon. Onneks työvuorot on just sellaiset että kerken oikein hyvin käydä treenamassa.


Tuun kerran viikkossa päivittämään miten viikko on mennyt, miten treenit ja ruokaillu on sujunu ja saa nähdä miten hyvin paino rupee putoamaan. 16 viikkon aikana tavottena ois pudottaa 15-20 kiloa ... Mutta mutta, katsottaan 16 viikkon päästä viimeistän :P
Mutta ei muuta ku peukkut pystyyn ja tsempia mulle ja muilleki ihanille jotka aloittavat / on aloittanut diettin ♥

2 kommenttia:

  1. oletko koskaan ajatellut tehdä videopostausta? Ei ole väliä minkälaista :) olisiko mahdollista että tekisit videopostauksen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva idea, mutta pitää vaa keksi jonkun kivan aiheen että voisin toteuttaa sen :)

      Poista