sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Dietti 4/16

Heippa, hei! Sori eilen  en pääsy tullaa jakamaan dietti kuulumisia, mutta nyt on kyllä hyvä hetki!

Paino: -0.3kg ( -2.2kg) 
Sali: 3 kertta!
Ruokaillu: OK

Painoa putoa, hitasti, mutta varmasti! Vaikka neljässä viikkossa sitä ei paljon lähtenyt, nii ku suunnittelin, mutta loppuen loppuks tärkeä että se oikeasti putoa. Tämä viikko oli kuitenki aika rankka henkisesti, kaupassa kaikki herkkut huutanut mun nimeä niin kaua ku lähdin kaupasta pois! Viikkolla iltaisin päässä vaa pyörinyt pitsaaa ja kebua, huhuh! Älkää pelätkö, en oo sortunu niihin! :D
Töissä opettajan huone on täynnä jatkuvasti ihanilla herkkuilla, taolla opettajat vaa herkuttellee ja ihmettelevät miks en ottaa muuta ku kahvia :D DIETTI on töissä kova sana, joka toinen opettaja "laihduttaa" tai aloittaa joka maanantai uudestan ... Mutta itse ajon pysyä jatkossaki vahvana, vaikka pöytää oisi täynnä herkkuja..
Perjantaina käyttii Juliuksen kanssa mun porukkoilla pikku veljen syntäreillä ja vanhemmat oli kyllä yllättyneitä ku en suostunu koskee herkkuihiin ja koitivat vaa dissaa, noh työpäivän jälkeen se ei enää tuntunu miltään.. 
Salilla pääsin viikkolla viihdoinki käydä 3 kertta, täällä hetkellä keskiyttyn vaan aeroobiseen, vetänyt kuntopyörällä treenit ja ensi viikkolla koitan jo päästä juokumatolle, voi että ku en osa juosta ja mulla on aina ollu viha-rakkaus suhde juoksemisen kanssa. Sitä kuinka kevyempi ihminen on, sitä helpompi juosta.. Siihen on vielä pyrkemistä.. 

Kädet vähän tärisi jo siihen vaiheessa ku koitin ottaa kuvii treenin jälkeen :D

Osallistun tällä postauksella kilpailuun jonka ovat järjestäneet  Pieces of Miracles ja Cupo nation


Mutta ei mulla oo muuta, tsempia vaa kaikkille ja ittelles seuraavalle viikkolle ;) ♥

2 kommenttia:

  1. Ootko siis opettaja? Mitä opetat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh, en ole :D valmistun koulunkäynnin avustajaksi joulukuussa. Nyt on menossa viimeiset työharjoittellut ja näyttöt :)

      Poista