lauantai 20. syyskuuta 2014

Dietti 3/16


Paino: -03kg ( -1.9kg)
Sali: 1 kertta
Ruokaillu: melkkein Ok

Nyt jo 3 viikkoa takaana ja aika oikeasti menee super nopeasti! Just oli lauantai ja nyt jo taas. Kolme viikkoa oon jo vetänyt tätä proektia ja täällä hetkellä olen melkkein tyytyväinen tähän. Miksi melkkein? Siinä on aika paljon syyitä, kolmessa viikkossa ei vielä sattunu olemaan sellaista viikkoa mihin olisin 100% tyytyväinen itseen. 
Täällä viikkolla viihdoin ja viimein pääsy salille, mutta voitte arvatta korttini oli edelleen lukkossa, onneks asiakaspalvellu oli silloin jo auki, ja korvaukseks sain nyt kuukausi lisää treeni aikaa :D 
Treeni oli mennyt ihan hyvin, tykkääsin laiteista oikein paljon. Valitettavasti en pääsy ku kerran vaa salille, jäimme Juliuksen kaa saikkulle ku poika on nyt ollu jo viikkon ajan kipeänä. Mutta alkuun oon jo pääsyt ja tutustuminen saliin on jo ohi ;)
Ruokaillu täällä viikkolla ei mennyt niin hyvin ku olisin toivonut, saikkulla ku oltii meillä ei ollu lapsen kanssa mitään rutiineja, söimme ja nukkuimme milloin sattui, huups!
Nyt ainaaki voin sanoa että rutiinit ovat todella tärkeitä diettillä, muuten oon ihan sekaisin enkä osa hahmottaa mitä nyt pitäisi tehdä..
Mutta katsottaan mitä uusi viikko tuo, toivottavasti paino putoisi vähän enemmän ja olisin kerranki tyytyväinen itseään :)

Lemppi dietti ruokaa, nam ♥

Kuntopyörä

Mut hei nyt pitämään peukkut ensi viikkolle ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti