lauantai 22. marraskuuta 2014

Dietti 12/16


Paino: -1kg (-5.2kg)
Sali: 1 kertta
Ruokaillu: Ok


Tätä päivä olen odottanut! Viihdoinko vaaka näytti -5 kiloa. Toki tätä piti odottaa aika kauan, mutta viihdoinki olen edes vähän ylpeä ittestääni. Neljä viikkoa on tässä jäljellä ja itte toivon että lähtisi vielä kolmisen kiloa, nii jouluksi paino ois putonut -8 kiloa. 
Pakko kyllä sanoa että oikeasti ärsyttää ku 12 viikkossa ei lähteny ku 5 kiloa. Paino on tässä välissä hyppinyt koko ajan, plussaki on välillä ollut. Tuntui välillä että viikko on mennyt turhaan, ku mitään ei ole tapahtunut. Mutta nyt kyllä saanut pienen positiivisen mielen ku tämä viikko on ainaki sujunut hyvin. Toivon mukaan ensi viikkoki menisi hyvin ja vaaka näyttäisi hyvän tuloksen myös. 
Ajatukset on kuitenki sekaisin, toisalta oonki ylpeä itsestään, mutta toisalta turhautunut. Jos oikeasti jatkossaki tämä tulee sujumaan näin hitasti, nii milloin olisin mun unelma painossa ja millo voisin omista sen täydellisen kroppan? ... No mutta en jaksa enää nyt masentaa teitä ja ittes tässä. 
Nyt vaa kaikki positiiviset voimat ensi viikkolle, moiks♥


5 kommenttia:

  1. tsemppiä loppu dietti jaksolle =)

    VastaaPoista
  2. Heiiii ihana blogi sulla! Nyt kun sun dietti alkaa olla loppusuoralla niin saako ehdottaa ennen ja jälkeen-kuvapostausta? =) Tsemppiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Täällä hetkellä en kyllä valitettavasti tee tätä postausta, koska pudotuksen määrä on sen verran pieni, että kuvissakaa ei sitä vältämättä huomaa. Mutta pidän tätä mielessä ja kevällä/ kesän alussa tollainen oli suunniteltu =)

      Poista
  3. paljonko paino nyt on pudonnut kun ei ole tullut uusia päivityksiä? :)

    VastaaPoista