tiistai 11. marraskuuta 2014

Dietti 10/16


Paino: -0.1kg ( -4.2kg)
Sali: 3 kertta
Ruokaillu: OK

Sori ku kesti tämän postauksen tulo, mutta oon tässä parisen päivän miettinyt tuunko edes täällä viikkolla kirjoittamaan tästä.
 Lauantaina ku vaaka näytti vaa -100g olin todella pettynyt ja ahdistunut. Miks ei lähtenyt enempää, mikä nyt tässä meni vikaan... Monta monta kysymystä on pyörinyt päässä, mutta vastauksia ei löytynyt. 
Treenia on ollut 3 kertta, jokaiseen on kuulunut aeroobista, 1.pv 30min, 2.pv 45min ja 3pv. 20 min + sali treenit. Odottin nyt vähintä kilon pudotusta,Olin todella todella pettynyt ! 
Nyt pikku hilja alkoi jo ärsyttään että toi paino lähtee todella hitasti. Viikkoja ei ole enää paljon jäljellä, ja olisin toivonut että tähään mennessä olisi lähtenyt ainaki 7-10 kiloa. Turhauttaa, mutta en ajo kuitenkaa luovuttaa, haluan tätä ja vedän tämän loppuun asti! 
Treenit on ainaki kulkenut todella hyvin. Joka kertta olin todella tyytyväinen sekä treeneihin, että itseni. Hiki valui ja painoen määrä on nousut koko ajan! 
Loppuen loppuksi viikko on mennyt hyvin, vaikka vaakan lukema ei täyttäny odotuksia. 
Jännittää vähäsen miten tämä viikko tulee kulkemaan :)


Treenin jälkeen oli ihana käydä solkussa ♥




4 kommenttia:

  1. Älä masennu, jos vaaka näyttää vain -0,1kg. Siihen voi olla monia eri syitä minkä takia painoit juuri vaa'alle noustessasi juuri sen verran :)
    Tsemppiä ja hyvin se kulkee!!

    VastaaPoista
  2. Eräs syy painon hitaassa lähtemisessä on varmasti tuo että painojen määrä nousee. Tämähän tarkoittaa oikeastikkin lihasmassan kasvua ja niin kliseistä kuin se onkin niin lihas painaa enemmän :)
    Eli tsemppiä ja hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) oon toki mietinyt samaa, mutta en uskaltanut sitä täällä hetkellä mietiä ..

      Poista