maanantai 31. maaliskuuta 2014

Mitäs lauantaina?

Meidän lauantai mennyt aika hyvin! Aamulla en saanu nukkua pitkään, vaa jo 7 jälkeen aurinko, musikki ja kaks mun ihana suloista miestä herätänyt mua. Kuitenki aamupäivän vetin peiton alla, rentoitumalla ja datamalla koko aamua kahvin kanssa! Sen jälkeen aloitin valimistua päivän, suihku, meikkit, hiukset... Huoh meni siihen turhaan paljon aika! Hiusten piti kuivua ja naama rasvan imeytyä ennen ku voisin jotain aloittaa... Meni varma pari tuntia valmistautumiseen... Mutta meikkit ja hiukset cheek! Jes valmina lähtöön!




Julius pääsi yökylään isovanhemmille ja me söpöt lähdettiin syömään, ööö taas kiinalainen, iha ku ei oo mitään muuta ruokaa, no tuli siltiki syötty siitä :D


No sen jälkeen kauan odotettu NON-STOP leffaa katsomaan! Heei mä muutenki pelkkän lentokoneita, enkä oo kertakaan lähtenyt lentämään.. No arvataa lähdenkö tän leffan jälkeen koneseen?! No en todellakaaan! No mutta leffa oli silti tosi hyvä! Suositteleen muilleki katsoa sen ;)


Myöhemmin illalla nähti pari J kaveria ja käytti parilla, hehehe vaik ei pitäänykä :D No eipä voi enää asialle mitään... Sunnuntai päivä meni täys lepämiseen, katsottii leffaa, tehti hyvä ruokaa ja loppussa katsoimme myös Suomen suurin pudottajan jakson.. Ihan mielenkiintoiselta vaikkuttii, mutta saa nähää kuinka kauan jaksan sitä seuraa..
Mutta heey mä alan lähtemään kouluun! Onneks on lyhyt päivä koulussa, nii jaksa olla ku väsyttää niin paljooon! ♥

4 kommenttia:

  1. Minkä maalainen olet? :) oot nätti!

    VastaaPoista
  2. Non-stop -leffa oli kyl aika jänskä! :O Onneks, tuon tyyppinen tilanne on loppujen lopuksi aika epätodennäköinen. :P

    Milla / millamainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo oli se kyllä :) onneks tälläistä ei oiken voi sattua missään :D (kop-kop-kop)

      Poista