sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

5. dietti viikko


Paino muutokset:  - 0.8kg ( -4.3kg)
Sali päivät: su, ti
Ruokaillu: edistystä tullut!


Nonnii nyt on jotain mukavaki kerrottava! Viime viikolla mulle tuli 1.7 ylimääräistä kiloa, no nyt lähtenyt siitä 800g!! Olisin kyllä toivonut että lähtisi enemmän, mutta olen kuitenki iloinen tästäki lukemasta. Jokainen viikko kuitenki menee etempäin ja muutosta kyllä tulee, vaikka ne ei oo kovin näkyviä vielä, mutta ei tässä es menny vielä nii paljon aikaa eikä painoa lähtenyt tarpeksi. Onneks tässä on vielä 3kk aikaa ennen kesää, nii varmasti siihen mennessä tulee paljonki muutosta! Eiks nii? ;) 
Ruokaillun kanssa on tullu täällä viikkolla parempi muutos, viimeiset pari viikkoa syöminen on lipsunut täys epäsäännölliseksi, mutta nyt täällä viikkolla onnistuin syömään säännöllisesti ja nälkkä on ollu lähes koko ajan, eli parempaa päin on menossa. 
Sali päiviä on ollu viikkolla vaa 2, mutta on seki parempi ku ei yhtään. Syöminen on kuitenki se tärkein asia koko juttussa. 
Nyt fiilis on hyvä, ja parempi ku viikko sitten, ku silloin olin enemmän ku pettyny ittes, nyt on jo pieni ylpeyden aihe! 



Onnistuin ottamaan kuvan vaa yhestä ruoasta täältä viikkolta, eli tossa on pihvi, salatti, herkkusienet ja sipuli.
Namsss!! Onneks diettillä onnistu kuitenki syödää hyvää ruokaa ;) 
Mutta heei lähen täss ihan kohta salille♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti