tiistai 29. lokakuuta 2013

Kroppan ja elämä tapojen uudistuminen

Viime kevänä laihduttin 13 kiloa. Se oli toki mulle iso muutos, se näkyi päälle päin, vaatteissa ja itsetunnossa. Silloin kävin salilla, söin tervellisesti ja apuna oli mukana personal treineri. Kesä oli kiva aloita paremassa kunnossa ku ennen.
Loppu kesästä oli todella epämukava huomatta että muutama kilo on tullut takaisin. En kuitenkaa heti rupenu laihdutta. Toki silloin tällöin salilla kävin, mutta eihä siitä oo mitään hyötyä jos ei omistautu siihen kunnolla.
Diettillä oleminen vaatii aika paljon panostusta, voimia ja jaksamista!

Mun on saatava ruokaillut kuntoon, pitää opittella syödä säännöllisesti, se on aina ollu mulla isona ongelmana..
Salilla käymisestä tykkän ja paljon! Siihen pitää antaa oma aika. Täällä hetkellä ku katsoin pääsen käydä salilla 3 kertta viikkossa, olisi toki kiva jos onnistuisi käydä neljä tai jopa viisi kertta.

Ensi maanantaista lähtien ei saa tulla enää mitään tekosyitä! Maanantaisin aamuisin on tarkoittus katsoa aamupainoa ja paljonko on tippunu viikkon aikana.

Teen tästä lähtien maanantaisin viikkon dietti päivityksen, kerron fiilikset, treeni ja sali päivitykset samalla paljonko on lähteny yms :)

Tiputettavana on ja paljon sitä ylimääräistä löytyy, valitettavasti. Mutta onneks se ei ole maailman loppu, vaa asian voi korjattaa :)

Mutta nyt ei siitä enempä, ensi maanantaina sitten tulee dietti postaus, en osa nyt millä sanoa mitä siihen tulee mutta.....  ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti