torstai 5. toukokuuta 2016

I need to be better


En halua pysäytyä, en halu olla se perus, mun täytty olla parempi, täytty olla se paras kaikeessa!
Kuukauden ajan treenanu säännöllisesti, eikä se riitä mulle, haluan jatkaa kovemmin ja paremmin. Haluan oppia uusia liikeita, haluan treena kovempaa ja kovempaa. Haluan tuloksia, haluan olla ylpeä itsestäni..


Rupesin insassa seuraaman enemmän ja enemmän fitness tyttöjä, niistä kerään motivaatiota, katselen uusia liikeita ja treeni ideoita. En malta odotta ku itse pääsen treena samalla tavalla ja olla yhtä huippu kunnossa ku he!


Just katselin mun kuvia minkä ottin itseäni varteen, ja vasta niissä huomasin että tuloksia on jo tullut, mä oon jonkun verran kutistunut. Oma silmä ei sitä näe, mutta ei ne kuvat valehtele!
Mutta ei se mulle riittä, haluan olla vielä paremmassa kunnossa, treenatussa kroppassa. Vasta nyt uskon itseäni ja tiiän että tulen saavutama mun unelmia ja joka päivä menen lähemmäksi mun tavoteita!


Täällä viikolla uskalsin viihdoinki lähteä juoksumatolle, hölkkäsin ja kävelin vuorotelen. En oikeasti muista milloin oisin oikeasti hölkkänt! Ai että ku se oli rankka, mutta silti olin ylpeä itsestäni. En malta odottaa ku oon taas salilla ♥

2 kommenttia:

  1. Ihana tsemppi sulla päällä!! <3 Täälä vähän samoilla fiiliksillä :)

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa! Pienin askelin. Eikö oo mahtava fiilis kun huomaakin jaksa ansa? Tsemppiä treeniin!

    VastaaPoista