sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Viihdoinki lomalla!

Viihdoinki voi alkaa nautia lomasta jotka on oikeasti ansaittu! 

Koko syksy on mennyt työharjoittelluun ja valmistumiseen hetkeä odottellessä. Nyt se opiskellu on viihdoinki ohi, toistaiseksi kyl :D 

Viime viikko on mennyt aika kiireisenä, vaikka opiskellu hommat oli ohi, muuta ku arvionti keskustellu. Mutta tekemistä riitti, kävin työhaastattellussa, 7.1 mulla aikaa työ, ihana!! Huomenna pitää käydä vielä tutustumassa siihen paikkan ja odottan sitä innolla.

Myös Juliuksen asiast saattii hoidettua. Oon aemmin maininut että Juliuksella on tulossa muutoksia, eli 7.1 poikaa aloittaa päiväkotin hoitoa. 3.5 vuotta meillä oli perhepäivä hoito ja kyllä harmittii vaihtaa. Mutta viimeistän vuoden päästä sen ois kuitenki pitänyt tehdä. 
En kuitenkaa täällä ajo paljasta syyttää vaihtoon. Mutta hyvä syy mulla on kuitenki ollut!
Käyttii siinä päiväkodissa tutustumassa ryhmään ja hoitajiin. Julius tykkästyi ollaa siellä. Ryhmä ja hoitajat vaikuttivat oikein mukavilta. Myös ryhmän tiloihiin ihastuin. Nyt molemmilla on hyvä fiilis siirtymään uuteen alkuun. Minä työelämään ja poika isompaan ryhmään.




Saattii myös leipoo pipareita mun yhen ihanan ystävän luona ♥
Julius on tosi innossa, nassu ja nalle puh pipareita ei mistä tahansa saa ;) Ne on kyllä unissa vähän purposivat, mut nalle puh on iha ittensä näköinen nyt :D
Mutta nyt vaa nautimaan 2.5 viikoisesta lomasta ja nyt hakemaan lisää kahvia :)
Ps. dietti pitää nyt pienen taukkon, paino ei laskenut enää edellisestä päivityksestä alas, mutta pysynyt samassa lukemissa. Nyt on tarkoittus ylläpitää sitä seuravaan dietti jaksoon :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti