maanantai 16. joulukuuta 2013

Kuivaksi tuleminen!

Ensinnäki iso anteeks siitä että täällä puolella oli todella pitkää hiljaisuus!
Oli ihan kamalasti kiireitä koulun ja työharjoittellun kanssa... Mutta siihen palaan myöhemmin, viimestä tän viikkon loppussa ku kaikki selviä..
Nyt palataan aiheseen.. Julius on täyttäny heinäkuussa jo kolme, mutta vaippa on ollu edelleen käyttöss. Pikku hilja sen jälkeen yrittin ottaa vaippa pois käytöstä. Muutama viimeistä viikko teimme Jullen pph hoitajan kanssa yhteistyönä että poika on sisällä ilman vaippa, ainoastaan ulkona ja nukkumisessa oli vaippa.
Jullen isän kanssa emme onnistuneet tekemään yhteistyötä tästä asiasta, vaikka kovasti yrittin painotaa siihen etä lapsella vaippa olisi poissa sisällä. En tiiä mistä se johtui että yhteistyö ei toiminu, varma ku on helpo antaa lapselle vaa tekee asioita vaipaan valvomatta ja sitten joskus vaihtaa sen... Vaikka tän ikäiseks se on jo väärin!! No eilen sitte oli sama ongelma, sen isä onnistui käyttää kaikki vaippat mitkä oli yhessä päivässä, eikä mulla tietenkää ollu yhtään vaippa, ja kauppat oli yllärit kiinni!! Huhuh... No stressantuneena menin itkee asiasta J ja hän onnistui rauhoittamaan mua sanomalla että lapsi on jo sen verran iso että ois nyt korkea aika jätää ne vaippat kokonaan pois käytöstä. Stressantuneena laitoin lasta nukkumaan ilman vaippa. Ennen sitä lapsi kävi vessassa ja hänen sänkyyn laitoin patjan päälle suojan, ylimääräisen pyyhen yms.. Ennen oma nukkumaan menoa puoleks nukkuva lasta laitoin vielä kerran vessaan...
Aamulla heräsin jännittyneenä ja heti menin tarkista lapsen ja sänkyä. KUIVA oli !!! Julius sanoi että aamulla kävi itteksen vessassa. Kerroin lapselle että en enää osta hänelle yhtään vaippoja, ja hän oli iloisena kysyny että onko hän nyt iso poika? Vastasin että kyllä on! Nyt vähän vielä jännittää se ulkoillu tilane ilman vaippa.. No en usko että siitäkää tulee mitään ongelma. Julius itte myönsi että näin on parempaa ku käyttä vaippoja!
En voi ollaa ku ylpeä mun lapsesta ja toki iso kiitos mun ihanalle J, koska hän on aina ollu mun tukena Juliuksen suhteessa, autanu mua aika paljon...

Mutta ei tässä muutaa, palailleen sitten myöhemmin tänne =))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti