maanantai 13. huhtikuuta 2015

Miksi apua ammattilaiselta?

Usein omiin  tavoteisiin pääseminen on usein tökkinyt just sen takkia ku tietoa oikeasta ravinnosta ja treeneistä on liiankin pieni. Netti tarjoa hirveä määrä tietoa, mutta sopiko se just henkilökohtaisesti just itsellesi? Ainahan voi kokeilla erilaisia vaihtoehtoja, mutta siinä vaiheessa jo koko kroppa menee sekaisin. Ensi yksi dieetti, sitten toinen ja kolmas jne. Paino alkaa jojoilla koko ajan, ja varmasti monille se on aika tuttua.

Ainoastaan ammattilainen osaa vastata ja löytää just sulle sopivan ruoka ja treeni ohjelman, joka täydentää toisia ja että tuloksia olisivat mahdollisimman hyvät! Pitää kuitenkin aina miettiä ja tutkia keneltä meinaa sitä apua pyytämään. Taas jälleen noita "ammattilaisia" löytyy liiankin paljon, itsekin matkani varrella törmännyt sellaisen.

Haluan kuitenkin esitteellä teille huippu tiimin, joka on täynnä ammattilaisia ja huippu ihmisiä!
Fitverstas on nuorekas liikunta- ja ravitsemus alan palveluita tarjoava yritys. Yritys tarjoaa laadukkaita juuri asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä palveluita ammattitaidolla ja energisellä otteella. Laadimme ohjelmat ja valmennuskokonaisuuden aina asiakkaan lähtötilanteen ja tavoitteiden mukaisesti. Lähivalmennuksia toteutamme Keski-Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Tampereen, Hyvinkään ja Helsingin alueilla.

Valmennuspakettien sijaan voi asiakas valita pelkän harjoitus- tai ravinto-ohjelman, kuntotestauksen tai henkilökohtaisen ohjauksen. Kysy valmiit hinnastot valmentajilta, hinnat alk. 29 €!
Heidän sivulle pääset painamalla tästä. Suosittelen käydä tutustumassa heidän tarjontaan, etävalmenukset ovat myös mahdollisia! Heidän facebook sivulle pääset tästä

Ei muuta ku käydä kurkamaan ja tykkäämään ja valitsemaan itsellesi sopivan valmentajan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti