sunnuntai 17. elokuuta 2014

Parisuhde!

Työt, opiskellu, lapsi, harrastukset vievät paljon voimia päivän aikana, että parisuhdelle aikaa jää usein aika vähäksi. Varsinki jos asutaan erillä. Saman katton ala oleminen ja jos molemmat tekee omat asiat, nii se ei tietenkää riittää hyvän ja vahvan parisuhteseen. Loppuen loppuksi jos suhde on hyvä ja vahva ja molemmat ovat onnelliseena siinä, nii parisuhde ei vaadi paljon, pienetki arkiset asiat voivat vahvista suhdetta todella hyvin. Yhdessä kokkaminen, ainaki mun mielestä yhdessä kokkaminen on todella hauska, rentouttava, samalla ku kokkaa onnistuu oikein hyvin keskustella ja vaihtaa kuulumisia. Sellaisina hetkeinä tulee yleensä todella paljon asia, hauskinta on suunnittella mitä kokkaillaan ja molemmat sovelta miten sitä ruoka saa maukammin.. Ainaki meillä toimi se todella hyvin.
KANA_AURAJUUSTO LASANGE!


Ittelle on todella tärkeettä vkloppuna aamuisin ku me juodaan aamu kahvet yhdessä, siinä pääse parhaiteen heräillä ihanassa seurassa. Vaikka suhde on kestänyt jo yli vuoteen, se ei tarkoittaa että pitää lopettaa "treffeillä" käymistä. Ei sen tarvi olla joku super kallin ravintola kyntilä illallisen, riittää että käy hakemassa ärrältä kahvin ja lähtee kävelylle. Silloin ku pari vaa elää saman katon alla, mutta ei vietää yhteistä aikaa, sillo se rakkaus suhde alkaa pikku hilja huomattomasti muutumaan ns kaveri suhdeksi, ihmiset kasvaa erillee ja ihmettelevät miks he edes ovat yhdessä. Sillo yleenssä se suhde päättyy eroon, vaikka kannattais ottaa yhteistä aika ja juttella, muistella ensimmäiset yhteiset hetket, ensimmäinen treffi, suudelma yms.. 

Vaikka meillä J kanssa välillä käy että yhteistä aikaa ja menoa järjesty, nii yhteisen lepo/ päikkäri hetkenä on ihana tulla toiseen kainaloon ja juttella, päivän kuulumisestä, huolista, iloista ja tottakai tollainen pieni tuokio piristää päivän todella hyvin. 

Tänää J itse ehdottii lähtee käymään kahvilassa juomassa hyvän kahvit, vaikka kahvilla käymisestä ei oo mitään erikoista, mutta se on just että saa ollaa rakkaan ihmisen kanssa kahden keskeen, jossain muualla ku kotona ja tehdä sellaista mitä ei kuitenkaa joka päivä tulee tehty.  Suhdessa pitää osattaa iloittaa pienestä asioista. Iltaisin parasta on tulla toisen kainaloon ja katsoa leffan, tai nukahda siihen syliin ♥ 
Itte olen todella onnellinen suhdessa ja sama toivon muilleki! 

RAKASTAN SUA ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti